IMGP8687-Edit

Mitu peresessiooni ma pildistanud olen

Hakkasin ükspäev mõtlema, et huvitav, mitu peresessiooni ma pildistanud olen. Perede pildistamisega hakkasin tegelema 2010 aasta kevadel, kui sattusin pooljuhuslikult stuudiofoto koolitusele. Mäletan, et läksin ostma koolituse kinkekaarti sõbrannale, ent koolitaja tundus olevat nii sõbralik ja tore inimene, et otsustasin ka ise minna. Enne seda olin ligi 3 aastat tegutsenud pressifotograafina.

Üle 100 peresessiooni

Aga nüüd siis selle numbri juurde tagasi tulles. Mul on nii kahju, et ma seda statistikat endale kuskile kirja ei ole pannud. Mingi statistika saan kätte piltide tellimise keskkonnast aga seal ei ole kaugeltki kõiki pildistamisi kirjas ning keeruline on ka eristada mis on olnud pere pildistamine ja mis muu. Igal juhul fakt on kindlasti see, et üle 100 peresessiooni olen pildistanud aga kui palju üle, kas paarkümmend või sada või enam, selle vastuse jään ka endale hetkel võlgu.

Iga sessioon on olnud huvitav ja arendav

Hetk tagasi minult just küsiti, milline on olnud minu kõige huvitavam pildistamise kogemus. Ja ma pean ütlema, et tegelikult ma ei oskagi midagi konkreetset välja tuua. Iga sessioon on olnud omamoodi huvitav ja arendav. Väga keeruline on midagi kindlat välja tuua. Fotograafi amet on tegelikult väga seiklusterohke ja põnev. Kunagi ei tea hommikul ärgates kuhu ja kellega sa täna seiklema satud. Ning sattudes seiklema ikka ja alati toredate inimestega, on keeruline öelda, et kellegiga oli huvitavam ja kellegiga igavam. Igaühega on vahva.

Olen ääretult tänulik kõikidele peredele, kes minu juures pildistamas on käinud ja ka neile, kes veel tulemas. Samuti suurimad tänud sellele armsale perele, kellega pildistasime juba neljandat korda ja iga kord on olnud täiesti erinev ning omaette äge elamus. Aitäh ning peatsete uute seikluste ja kohtumisteni!

Fotosessioonide info leiad siit. Oled oodatud!

IMGP8686

IMGP8736

IMGP8760

IMGP8775-Edit

IMGP8798-Edit

IMGP8813-Edit

IMGP8823

IMGP8838

IMGP8846

seeria1

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *